onsdag 2 juli 2008

Utflykt pa en fyrhjuling

Det fanns en period i familjen Höglunds historia da vi akte och korde cross lite sadar da och da pa nagot stalle inte allt for langt bort ifran dar vi bodde. Detta var pa den tiden da jag var sa liten att storleksordningen pa den mc som jag fick kora lag i samma kategori som en lite storre stereo och da jag blev sa radd att jag nastan borjade grata nar far min skulle ge sig ut pa banan med sin nagot storre cross. I samma veva som detta har jag nagra vaga minnen av att vi dessutom korde en del fyrhjuling - nagonting som jag i mina yngre dagar tyckte var sa roligt att det infor juletider och fodelsedagar gick att lasa "fyrhjuling" noggrant nedskrivet hogst upp pa onskelistan. Detta familjenoje dog dock ut, av nagon anledning, och det var lange sedan jag fatt tillfalle att kora en fyrhjuling - tills idag!

Idag har vi namligen varit pa utflykt med ett gang fyrhjulingar. Det tog ungefar tre timmar totalt och vi har kort pa slingriga grusvagar langs med kusten, med ett klarblatt hav pa ena sidan och ett kruttort manlandskap pa andra. Det var gryyyyymt! Jag tanker inte komma och pasta att jag finner denna o sarskilt vacker... men efter var lilla utflykt idag sa ar jag mer an imponerad av detta landskap. Det ar sa fullstandigt annorlunda att man inte kan bli annat an fascinerad over ens omgivning. Det har i alla fall varit en helt underbart bra dag idag och de har tva lediga dagarna har varit mina tva basta dagar pa Fuerteventura hittills... och fyrhjulingssafarit har faktiskt bara spelat en ganska liten roll i detta, men resten tror jag att jag sparar till en annan dag. Har far ni i alla fall lite bilder fran en fyrhjuling!

Har sitter jag och kanner mig hur lojlig som helst medan Juan Carlos forsoker klura ut hur man anvander min lilla Canon Ixus, men visst lyckades jag tajma outfitten ganska bra till att passa fyrhjulingen?

Matglad som jag ar var jag ju saklart tvungen att ta kort pa mackan jag at innan vi akte ivag pa utflykten. Riktigt bra macka kan meddelas, och dem av er som kommer och halsar pa mig i augusti (mina underbaraste, ni vet vilka ni ar) kommer garanterat att bliva forslade till denna lilla "restaurang".